27-OCT-2017>>> Jornades GENTALENT

Notícies

cartell jornades GENTALENT
02.10.2017 - 14:05
El talent femení per crear les tecnologies del futur
Direcció: 
Barcelona
Espanya
Àmbits de Treball: 

Ens alegra anunciar les jornades “GENTALENT. Incorporant, retenint i promocionant el talent de les dones al sector ocupacional de les tecnologies”, que tindran lloc a la Universitat de Barcelona, Facultat d’Economia i Empresa, Sala de Graus, el 27 d’octubre de 2017, de 10h a 17,30h.

Aquestes jornades es porten a terme en el marc del projecte GENTALENT finançat per la convocatòria Recercaixa 2014 i dirigit per la Dra. Ana M. González Ramos (IN3, UOC) i la Dra. Elisabet Almeda Samaranch (COPOLIS, UB). Per l’ocasió es presentaran i debatran els principals resultats del projecte, així com la situació de les dones en el sector tecnològic i els reptes i potencials de futur. Hi participaran persones expertes de diferents àmbits: associacions i xarxes de dones i tecnologies, empreses tecnològiques, empreses de selecció de personal, universitats, així com altres organitzacions de l’àmbit tecnològic.

Les jornades estan formades per 3 taules rodones:
- La situació de les dones en el sector tecnològic
- Dones i tecnologies enxarxades
- L’accés de les dones a les ocupacions tecnològiques: reptes de futur

A més, paral·lelament, comptarem amb l’exposició “L’enginy (in)visible. Dones catalanes en l’àmbit de les tecnologies: passat, present i futur”. Al programa podeu trobar més detalls.

A més, us presentem el Kit Gentalent, que ofereix eines i claus per a la incorporació de les dones al sector ocupacional de les tecnologies.

Per últim, us presentem també el video GENTALENT. Dones d’avui creant tecnologies de futur, creat per donestech.

La inscripció a les jornades és gratuïta i inclou el dinar.

Per tal de poder-hi assistir, és necessari omplir el següent formulari d’inscripció fins el 9 d’octubre de 2017: goo.gl/v27nJM

 

Amb el suport de: