Campanya de pressió contra la censura de Women on Web (dret a decidir sobre el propi cos) en l'estat espanyol

Notícies

Logo WoW censurado
26.06.2020 - 09:22
Àmbits Temàtics: 

Portem denunciant la censura per part de les ISPs (proveïdores d'internet) en l'estat espanyol de la web de Women on Web. Ara et demanem ajuda per pressionar i aconseguir el seu desbloqueig.

WoW va escriure tant a les ISPs com a la AEMPS (agència dependent del ministeri de sanitat) fa un parell de setmanes i no ha rebut resposta. Ara han escrit a la UE i l'ONU denunciant aquesta vulneració de drets.

El dilluns 22 de juny va començar la campanya de difusió i pressió cap a les ISP i el ministeri. Hi ha preparats alguns recursos per si us voleu sumar

La idea és aixecar la veu i que almenys donin explicacions, i que almenys es reobri debat sobre la creixent censura en l'estat espanyol i en general en el món, i sobre el mite també que és super legal avortar
aquí i que no hi ha travas. L'objectiu últim d'aquesta campanya és desbloquejar la web perquè torni a poder operar en territori espanyol.

Per a qui vulgui sumar-se, en el document anterior es facilita:

  • com a clients de ISP: telèfons per a cridar a atenció al client (repetides vegades millor), plantilla de correu, comptes de twitter i idees de tuits.
  • com a "ciutadans": twitter de ministeris implicats, contacte del "intergrup" per a drets reproductius
  • com a usuària de xats amb emojis: text d'informació i difusió
  • com a usuària de android, windows o mac: link per a continuar fent
  • proves amb ooni: https://frama.link/test-censura-women-on-web

Que no els surti gratis la censura!