Tast Tech: Autodefensa digital feminista

Notícies

cartell
14.05.2019 - 10:55
Adjunts: 
AdjuntMida
PDF icon Autodefensa digital feminista1.87 MB
Data: 
dijous, 6 juny, 2019
Direcció: 
Centre Cívic Palmira Domènech
Carrer de Lo Gaiter del Llobregat
112
08820 Prat de Llobregat Barcelona
Espanya
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

"Autodefensa digital feminista" és un taller per identificar i combatre la violència masclista en l'entorn digital. Es tracta d'una activitat on reflexionarem sobre la seguretat i privacitat digital a Internet així com a les xarxes socials més utilitzades, des de la perspectiva de gènere. L'objectiu de la jornada serà que les participants surtin amb estratègies individuals i col·lectives d'autodefensa.

Activitat dirigida al públic femení.

Per aprofitar al màxim el taller es recomana a les participants portar algun dispositiu electrònic (telèfon mòbil, tablet, ordinador...)

Activitat conduïda per Donestech

El Tast Tech és un cicle d'activitats que ofereix un tastet d'actualitat tecnològica des de temes quotidians, amb la finalitat de fomentar la reflexió i la transformació social. En aquesta edició, reflexionarem al voltant de les relacions al món digital i parlarem de les diferents situacions i comportaments que ens trobem quan la persona interlocutora no està físicament al davant, sinó que es troba darrere una pantalla. El cicle compta amb quatre propostes on tractarem visions diferents dels dubtes i conflictes que se'ns presenten quan interaccionem a les xarxes socials, aplicacions mòbils, videojocs i pàgines web que permeten les relacions entre usuàries.

El taller serà a les 18:30h i cal inscriure's a la web del Centre Cívic Palmira Domènech