TecnoFESC: La tecnologia ha canviat! I tu, a què jugues?

Notícies

cartell
programa
24.10.2019 - 09:54
Direcció: 
Barcelona
Espanya
Àmbits Temàtics: 

Per quart any consecutiu, diverses iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària s’han organitzat en un espai propi en el marc de la FESC: la TecnoFESC!

L’espai TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. A l’espai TecnoFESC us oferim activitats divulgatives i de servei amb criteris d’economia solidària. Us donarem a conèixer les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia per esquivar el control monopolístic i frenar la depredació de recursos i drets humans lligada al consumisme d’aparells electrònics.

A la TecnoFESC aprendreu ràpidament com promoure les telecomunicacions obertes, lliures i neutrals; la gestió sostenible i la revalorització dels equips informàtics i la compra pública responsable d’equips electrònics per millorar les condicions de treball als països productors. Hi coneixereu els proveïdors de serveis tecnològics de l’economia solidària i els impulsors de la producció procumú tecnològica, i comprendreu l’ús estratègic de les telecomunicacions per al desenvolupament de la justícia social. Hi trobareu també punts de reciclatge de material informàtic per abordar la problemàtica de l’obsolescència programada des de la solidariat.

Aquesta iniciativa està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada també per Andròmines, Colectic, Col·lectivaT, CoopDevs, eReuse, eXo, Jamgo i Pangea. També hi participen altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica: Adab1ts, Free Knowledge Institute, Guifi.net, Som Connexió, The Things Network Catalunya, Fem Procomuns, SobTec, Katuma, Codi Cooperatiu, Commons Cloud, el Centre de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Politècnica de CatalunyaSom Mobilitat.

APUNTA’T ALS TALLERS AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA

  • Manteniment i Reparació de Telèfons i Tauletes. Andròmines (dissabte 26, de 11 a 13h)
    Formulari d’inscripció
  • Datathon. Dret a la ciutat; Resistint els desnonaments. Col·lectivaT (dissabte 26, de 13 a 15h) ATENCIÓ NOU HORARI!
    Formulari d’inscripció