tmp.ninja~: Alternativa a WeTransfer que cura les nostres dades

Notícies

web de tmp.ninja~ de fons blanc amb el logo en negre i el botó en verd per pujar arxius
02.06.2022 - 09:49
Àmbits de Treball: 

Avui en dia és molt normal compartir fitxers grans per internet i molta gent ho fa amb WeTransfer.

WeTransfer és una BigTech amb un valor de 100 millions euros en 2021 i 87 millions de persones usuàries al mes. En pensariem que amb tants diners i gent que l'utilitza donaria un bon servei, però té seriosos problemes de privacitat i per exemple els fitxers no s'encripten. A més no compleix amb la RGPD (i d'altres lleis de protecció de dades) que obliga a les companyies a securitzar les seves dades contra pèrdua o robatori. Com per exemple la volta que va enviar documents a emails equivocats o va ser utilitzada per spam on les usuàries que ho van patir no van ser avisades com regula la RGPD, Si vols saber més, en aquest article ho expliquen en detall.

A més tmp.ninja~ permet fins 10Gb mentre que WeTransfer tan sols 2Gb i no fa falta donar un email per compartir. Ja saps que menys dades que donis, menys dades poden ser utilitzades pel mal.

Va! Canvia els teus hàbits per protegir les teves dades i les de les persones amb qui comparteixes fitxers!

https://tmp.ninja/

Ah! i els serveis com aquest que no revenen les teves dades necesiten donacions per pagar a treballadores i la infraestructura, encara que sigui 1€ de tant en tant!