[Trobada d'entitats] 💻 Drets Humans i digitalització educativa: què podem aportar des de la justícia global?

Notícies

a l'esquerra, foto en blanc i negre de noi d'esquena davant d'una tablet. a la dreta (80%) fons taronja on està el text de les jornades i dos cercles baix on estan les que ho organitzen. preocupació i dinamisme com canviant coses
15.07.2023 - 09:39
Àmbits Temàtics: 
Àmbits de Treball: 

La digitalització ha arribat al món educatiu mitjançant la introducció de dispositius i plataformes a les aules, però també amb les polítiques de promoció de les carreres STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques), els debats sobre l'ús o no de la intel·ligència artificial i l’automatització de tasques mitjançant sistemes algoritmics.

Però quines problemàtiques i oportunitats identifiquem en el plantejament actual de la digitalització en l'àmbit educatiu? Quin paper tenen els Drets humans i la Justícia Global en tot plegat?

Us convidem a reflexionar col·lectivament al voltant d'aquestes preguntes, juntament amb entitats de l'àmbit dels drets humans i de l'educació per la Justícia Global, així com amb col·lectius experts en tecnologia. A partir d'aquesta reflexió conjunta construirem plegades un espai de treball des d'on puguem incidir en les polítiques on convergeixen l'educació i la digitalització.

Aquesta trobada d’entitats serà en format presencial el pròxim dimarts, 18 de juliol, de 10:30h a 13:30h, a la seu de Lafede.cat (C/ Tàpies, 1-3, Barcelona). Hi haurà una pausa amb càtering per a totes les participants. 

 
L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç.
 
Us hi esperem!